ویزای شینگن

10 / 10
از 47 کاربر

http://masirsabz.com/administrator/files/UploadFile/schengen.png

مسیر سبز زندگی ارائه کننده انواع خدمات ویزای توریستی و تجاری به مدت زمانهای متفاوت در اسرع وقت به افراد علاقمند به مسافرت به کشورهای اروپایی حوزه شینگن می باشد. مبالغ و زمان اخذ این ویزاها را می توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. به مدارک لازم برای دریافت ویزا که در زیر جرول ذکر شده دقت فرمایید.

نوع ویزا

مبلغ به تومان

زمان تحویل

15 روزه توریستی

2.500.000 تومان

25 روز کاری

مدارک لازم:

مدارک شناسایی فردی :

پاسپورت جدید با حداقل 6 ماه اعتبار و پاسپورت قدیم به همراه کپی از ویزا های معتبر قبلی

دو قطعه عکس 4*3 رنگی پشت زمینه روشن

شناسنامه به همراه کپی از تمام صفحات آن

مدارک کاری و تحصیلی :

گواهی اشتغال به کاربا سر برگ محل کار متقاضی با ذکر سمت/حقوق دریافتی ماهیانه/ سابقه کار، ترجمه شده

لیست پرداخت بیمه 6 ماهه گذشته  در صورت نداشتن بیمه ارائه قرارداد کاری فی مابین مسافر و محل اشتغال به کار فعلی آن الزامی است . ترجمه شده

فیش حقوقی ترجمه شده

پروانه بهره برداری و یا جواز کسب ویا روزنامه رسمی یا اساسنامه شرکت مربوطه  ترجمه شده

گواهی اشتغال به تحصیل جهت افراد در حال تحصیل  ترجمه شده

مدارک مالی :

پرینت حساب بانکی از سه ماهه اخیر به همراه ریز گردش حساب با مهر و امضا شعبه بانک مربوطه گردش بالای حساب و حداقل 35 میلیون تومان مانده. ترجمه بانکی

سند مالکیت

نکته: هر چقدر مبلغ موجود در حساب بیشتر باشد و یا گردش حساب زیاد باشد در صد قبولی بیشتر است.

نکته: پرینت گردش حساب متقاضی حداکثر باید برای 5روز  قبل از تاریخ تحویل مدارک مسافر باشد. پرینت گردش حساب باید بنام شخص متقاضی باشد در صورتی که به اسم شرکت باشد مورد قبول نمی باشد.

نکته: پس از اخذ ویزای مسافر در هنگام تحویل مدارک ، مسافر موظف است در ازای هر نفر مبلغ سی میایون تومان چک رمزدار و یا ضمانت بانکی یا چک بانکی در وجه این شرکت به امانت بگذارد و پس از بازگشت با ارائه مهر خروج چک به مسافر مستردد می گردد .

 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :