ویزای چین

ویزای چین

مسیر سبز زندگی ارائه کننده انواع خدمات ویزای توریستی و تجاری به مدت زمانهای متفاوت در اسرع وقت به افراد علاقمند به مسافرت به کشور چین می باشد. مبالغ و زمان اخذ این ویزاها را می توانید در جدول زیر مشاهده نمایید. به مدارک لازم برای دریافت ویزا که در زیر جدول ذکر شده دقت فرمایید.

نوع ویزا

مبلغ

زمان تحویل

توریستی گروهی عادی

95$

10 روز کاری

توریستی گروهی فوری

125$

7 روز کاری

توریستی انفرادی عادی

110$

8 روز کاری

توریستی انفرادی فوری

140$

5 روز کاری

تجاری انفرادی عادی

290$

12 روز کاری

تجاری انفرادی فوری

320$

10 روز کاری

تجاری سه ماهه عادی دبل

480$

10 روز کاری

تجاری سه ماهه فوری دبل

510$

7 روز کاری

تجاری شش ماهه عادی مولتی

750$

10 روز کاری

تجاری شش ماهه فوری مولتی

780$

8 روز کاری

تجاری یک ساله عادی

1150$

10 روز کاری

تجاری یک ساله فوری

1180$

8 روز کاری

مدارک لازم:

  • اصل پاسپورت دارای حد اقل سه صفحه خالی.
  • دو قطعه عکس 6*4 تمام رخ با زمینه سفید بدون عینک مانند عکس پاسپورت.
  • داشتن تمامی مشخصات فردی و تسویه کامل.
  • برای دریافت ویزاهای دبل باید دو ویزای قبلی در پاسپورت موجود باشد.
  • ویزاهای گروهی شامل گروه های بالای پنج نفر می باشد.
  • اگر لیبل های ویزاهای قبلی از پاسپورت جدا شده باشد مسافر بلک لیست خواهد شد.

نظرات خود را ارسال نمایید

اولین نفری باشید که دیدگاه میگذارد!

اطلاع از
avatar
wpDiscuz

اطلاعات تماس

  •    تهران، خیابان فتحی شقاقی، نبش گمنام، شماره 83

  •     88993012 - 88356405

  •     info@masirsabz.com

         
 کانال تلگرام مسیر سبز