وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا

در این بخش توضیحاتی در مورد دریافت وقت سفارت کانادا در آنکارا و همچنین خدمات پس از مهاجرت به کشور کانادا توسط شرکت مسافرتی مسیر سبز زندگی را برای شما آماده کرده ایم.

 

*جهت درخواست خدمات وقت سفارت آمریکا خارج از ساعات اداری با شماره 09123990141 تماس حاصل فرمایید*

ویزای توریستی کشور کانادا سه نوع می باشد:

ویزای تک ورود یا همان single، ویزای چند بار ورود یا multiple و ویزای پنج ساله یا supervisa

برای درخواست ویزای توریستی کانادا می توان به دو صورت اقدام کرد که در ادامه آنها را بیان خواهیم کرد.

 

درخواست کاغذی یا draft:

در این حالت ویزا ، شخص باید تمامی مدارک خود را به صورت ترجمه شده با مهر دارالترجمه رسمی بدون نیاز به تایید دادگستری آماده کرده و به کنسولگری سفارت کانادا در آنکارا مراجعه نماید تا مدارک را به سفارت تحول دهد. با توجه به قانون جدید انگشت نگاری حضور خود فرد الزامی است. پس از تحویل مدرک و انجام انگشت نگاری درخواست او در سفارت ثبت می گردد و باید منتظر جواب آن سفارت بماند. لازم به ذکر است که هزینه ی ویزا باید از طریق کارت اعتباری، چک، و یا بانک به حساب سفارت واریز شود و رسید آن به همراه مدارک به کارگزاری تحویل گردد. پس از تحویل مدارک به سفارت فرد یک کد پیگیری Tracking ID دریافت می کند و از آن پس از طریق آن می تواند وضعیت پرونده ی خود را از ابتدا تا انتها از طریق سایت کارگزاری سفارت پیگیری کند. در این حالت بیشترین زمان پاسخگویی که از جانب سفارت اعلام شده 90 روز می باشد.

 

درخواست آنلاین:

تنها تفاوت این حالت با حالت قبل در ثبت مدارک است. در این حالت ثبت مدارک به صورت آنلاین انجام می گیرد. برای انجام درخواست آنلاین ابتدا باید یک حساب کاربری یا GcKey login در سایت سفارت ایجاد کرد سپس مراحل ارزشیابی آنلاین در صورت تایید صلاحیت و دریافت کدکاربری Cheklist Code فرد می تواند نسبت به درخواست آنلاین اقدام نماید. برای انجام این کار باید تمامی مدارک به صورت اسکن شده موجود باشدو پرداخت هزینه ی ویزا در این روش تنها از طریق کارت اعتباری صورت گیرد. پس از اتمام کار متقاضی بک شماره ی پرونده دریافت می کند و پیگیری پرونده تنها از طریق این شماره صورت می گیرد. زمانیکه ثبت نام آنلاین به پایان رسید فرد تا یک ماه زمان دارد که برای انگشت نگاری به کنسول گری سفارت کانادا در آنکارا مراجعه نماید. زمان پاسخگوی به درخواست آنلاین طبق اعلان سفارت 50 روز در نظر گرفته شده است.

در دو حالات فوق قبولی یا مردودی درخواست ویزا از طریق ایمیل به فرد متقاضی اعلام می شود. در صورت قبول شدن درخواست سفارت از متقاضی می خواهد که پاسپورت را به همراه مدارکی که در همان ایمیل اعلام می کند را ارسال کند تا ویزای او در پاسپورت الصاق گردد.

 

وقت انگشت نگاری:

برای اتمام درخواست ویزا و ثبت آن در سفارت انجام انگشت نگاری الزامی است. برای ثبت درخواست در آنکارا حتماً باید از قبل وقت آن گرفته شود. برای گرفتن وقت انگشت نگاری فرد باید به شرکت واک مراجعه نماید یا از طریق کارگزاران وقت خود تنظیم نماید. لازم به توضیح می باشد انگشت نگاری فقط از افراد بالای 14 سال تا 70 سال گرفته می شود و افراد زیر 14 سال نیاز به انگشت نگاری ندارند.

 

هزینه ثبت نام ویزا:

برای ثبت نام ویزا باید هزینه ی ویزا و انگشت نگاری در حین ثبت نام به حساب سفارت واریز گردد.

تعرفه ویزا ها را در جدول زیر می توانید مشاهده نمایید.

نوع ویزا

مبلغ

ویزای تک ورود single

100 دلار کانادا

ویزای چندبار ورود multiple

ویزای دانشجویی

150 دلار کانادا

  • کارمزد شرکت واک برای انجام انگشت نگاری به ازای هر نفر 85 دلار است.
  • در صورتیکه خانواده ای بیش از دو نفر باشند کارمزد به ازای یک خانواده 170 دلار است و نیازی نیست که به ازای هر نفر پرداخت شود.
  • در هنگام ثبت نام باید هم هزینه ی ویزا و هم هزینه ی انگشت نگاری به حساب سفارت واریز شود.
  • در ثبت نام آنلاین پرداخت از طریق کارت اعتباری و به صورت آنلاین انجام می گردد.
  • در ثبت نام حضوری باید ان وجه در نزدیک ترین بانک محل کنسولگری به حساب سفارت واریز شود و سند آن تحویل سفارت گردد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی تک ورود  شش ماهه و چند بار ورود 2 ساله :

  • کپی تمام صفحات پاسپورت
  • ترجمه شناسنامه
  • نامه ی تمکن مالی یا گردش حساب شش ماهه
  • تکمیل و تایید فرم درخواست ویزا application form
  • تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی family information
  • دو قطعه عکس 6*4
  • ارائه ی ترجمه سند ملکی
  • ارائه ی ترجمه سند شغلی
  • رزرو هتل و بلیط (اختیاری)
  • دعوتنامه (اختیاری)
  • ترجمه سند ازدواج (اختیاری)

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله Supervisa :

ویزای 5 ساله در اصل 10 ساله بوده اما از آنجا که اعتبار پاسپورت های ایرانی بیش از 5 سال نمی باشد مدت زمان این ویزا نیز برای افراد ایرانی 5 ساله لحاظ می شود. افرادی واجدالشرایط دریافت این نوع ویزا هستند که یکی از بستگان درجه ی یک آنها دارای اقامت موقت یا دائم (دارنده PR یا مقیم کانادا) باشد. معمولاً والدین دانشجویان در حال تحصیل در کانادا یا والدین افراد مقیم کانادایی می توانند نسبت به درخواست این ویزا اقدام کنند. برای دریافت ویزای پنج ساله علاوه بر مدارک فوق الذکر لازم است که مدارک اقامت دائم یا موقت فرد مقیم در کانادا ارائه شود.

اطلاعات تماس

  •    تهران، خیابان فتحی شقاقی، نبش گمنام، شماره 83

  •     88993012 - 88356405

  •     info@masirsabz.com

         
 کانال تلگرام مسیر سبز